Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teroare în ritm accelerat, în Crimeea - În Sevastopol se aud explozii și focuri de armă

hindustantimes.com
explozie ucraina crimeea razboi

Mai multe explozii s-au auzit, marţi dimineaţă, în oraşul Sevastopol din Crimeea, aflat temporar sub ocupaţie rusă. De asemenea, localnicii au raportat focuri de armă. Potrivit presei locale, prima explozie s-a auzit la 04:51 şi părea a fi rezultatul activităţii sistemului de apărare antiaeriană. O a doua explozie, mult mai puternică, s-a produs la ora 06:05. Cu toate acestea, potrivit unui corespondent al publicației online "Krîm Realii", nu se putea stabili din ce direcție se auzea explozia, mai ales că nu se vedea fum. În jurul orei 06:45, însă, au început să se audă focuri haotice de arme de calibru mic. Potrivit presei locale, focurile de armă s-ar fi auzit din zona Korabelni sau Inkerman, au durat aproximativ un minut şi nu au fost urmate de explozii. Partea ucraineană nu a comentat încă situația. Nu există nici declarații din partea ale așa-ziselor autorități din Crimeea, informează Rador.ro.

Citește și: Olaf Scholz s-a lipit deja de noi furnizori: Reuters anunță că Germania e pe cale să încheie un contrat pentru GNL cu Quatar!

Amintim că exploziile au devenit tot mai frecvente în peninsula anexată. Ocupanţii ruşi susţin că acestea sunt rezultatul activităţii sistemelor locale de apărare aeriană. Recent, însă, președintele Volodimir Zelenski a recunoscut atacurile Forțelor Armate ale Ucrainei asupra instalațiilor militare rusești din Crimeea, afirmând că "se lucrează la infrastructura militarizată din teritoriile ocupate".

Foto: Arhivă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.