Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TEROARE la Viena - Mai multe etaje ale unei clădiri s-au prăbușit, după o explozie - VIDEO

UPDATE

Cel puţin 12 persoane au fost rănite, unele fiind în stare gravă, în urma unei explozii accidentale produse miercuri după-amiază într-un imobil rezidenţial din oraşul Viena, relatează presa austriacă.

Știrea inițială

Patru persoane au fost grav rănite miercuri, la Viena, în urma unei explozii care pare să fi fost provocată de gaze şi care a dus la prăbuşirea mai multor etaje ale unei clădiri din apropierea centrului capitalei Austriei, au anunţat serviciile de urgenţă, relatează Reuters ptrivit Agerpres

În imaginile postate pe social media se poate vedea o gaură imensă ce se întinde pe trei sau patru etaje pe faţada unei clădiri rezidenţiale, în timp ce strada este acoperită de dărâmături şi praf.

Citește și: Lovitură de teatru! Tatăl adoptiv al Sorinei dinamitează acuzațiile asistentului maternal

"Este ca şi cum o bombă a zburat înăuntru şi a provocat o gaură uriaşă în faţadă", a declarat un purtător de cuvânt al pompierilor.

Un purtător de cuvânt al serviciului de ambulanţă din Viena a spus că există patru răniţi grav şi mai mulţi oameni cu răni minore, dar niciun deces. Pompierii sunt în posesia aceloraşi informaţii, dar nu exclud pentru moment producerea unor decese, a spus purtătorul lor de cuvânt.

Poliţia a anunţat iniţial că explozia care pare provocată de gaze a dus la prăbuşirea parţială a mai multor etaje din cel mult două clădiri din al patrulea district al Vienei, care se află în apropiere de centrul oraşului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.