Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Teroarea rachetelor va continua' - Strategii militari ucraineni prezic următorul mare atac rus

Facebook
ucraina-bombardament

Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării din Ucraina prezice că rușii vor continua să lanseze lovituri masive cu rachete asupra Ucrainei, următorul val de atacuri urmând să apară în aproximativ o săptămână, a declarat un reprezentant al ministerului, Andriy Yusov, potrivit unui comunicat pe Facebook.

„Încearcă să ne spargă, să ne cufunde în întuneric și frig în timpul războiului și să ne oblige să negociem în condițiile agresorului. Acest lucru nu va funcționa. Frecvența atacurilor masive cu rachete asupra Ucrainei este de aproximativ o săptămână. Adică aceasta este perioada necesară pentru a pregăti următoarea astfel de lovitură”, a spus oficialul ucrainean.

Yusov a adăugat că rezervele de arme de înaltă precizie din Federația Rusă sunt epuizate, dar, în ciuda acestui fapt, agresorul are încă o mulțime de rachete.

„Rușii au cele mai multe rachete pentru sistemul S-300. Aceasta înseamnă că orașele din prima linie: Zaporojie, Harkov, Nikolaiv, Herson sunt în primul rând expuse riscului. Ucraina lucrează pentru a proteja infrastructura civilă și populația civilă, dar inamicul, în ciuda tuturor slăbiciunilor sale, este înarmat masiv. Prin urmare, din păcate, teroarea rachetelor poate continua”, a adăugat acesta.

Conform estimărilor ucrainene, Federația Rusă mai are rachete pentru aproximativ 3 atacuri masive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.