Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Terorista' Diana Șoșoacă cere arestarea lui Florin Cîțu

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Diana Șoșoacă

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă i-a dat o replică premierului Florin Cîțu după ce acesta i-a comparat cu 'teroriștii' pe cei care militează împotriva vaccinării și a măsurilor de distanțare socială.

Vezi și: Economistul-șef BNR, Valentin Lazea, propune concedierea a 300.000 de bugetari sau tăierea salariilor la stat

  • „Daca solicitarea nostra de a fi respectata Constitutia, Conventia de la Oviedo ratificata de Romania si care face parte din dreptul intern, legea drepturilor pacientilor, inseamna ca suntem teroristi, atunci ma declar unicul senator terorist in Parlamentu Romaniei si pe dl Citu si pe toti cei de la guvernare ii acuz de genocid si de crime impotriva umanitatii si solicit tuturor organelor competente sa ii aresteze si sa ii duca in spitalale de psihiatrie acolo unde sunt dusi toti activistii civici”, a reacționat vineri, la România TV, senatoarea Diana Șoșoacă,

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat vineri că zădărnicirea eforturilor de oprire a pandemiei, materializată prin campanii împotriva purtării măştii de protecţie sau a vaccinării anti-COVID, fără date concrete, este similară acţiunii unor 'terorişti'.

"În România, de un an de zile, există o campanie împotriva acestor acţiuni pe care le ia Guvernul de a opri pandemia. Există o campanie împotriva portului măştii în spaţiul public, există o campanie împotriva măsurilor de distanţare şi există o campanie împotriva vaccinării. Din punctul meu de vedere, aceste acţiuni sunt similare cu acţiunea unor terorişti, pentru că a zădărnici această activitate a Guvernului, care are ca obiectiv îmbunătăţirea sănătăţii tuturor românilor, este o acţiune care încearcă să submineze autoritatea statului, fără date. Repet, trebuie să ne uităm întotdeauna la specialişti, de acolo ne vin informaţiile", a afirmat premierul la Palatul Victoria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.