Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de studenți și profesori din străinătate participă la școala de vară Terragov organizată de Academia de Studii Economice din București

În perioada 27 iunie – 1 iulie, Academia de Studii Economice din București găzduiește școala de vară internațională unde buna guvernanță și reziliența instituțională sunt temele principale.

Școala este organizată sub egida proiectului Erasmus + Terragov (Teaching Institutional Resilience and Prompt Reaction to Crisis: Good Governance Experiences in Europe).

La eveniment participă peste 50 de studenți și profesori, reprezentând 15 naționalități, de la cele 5 universități partenere: Universitatea din Islanda, Universitatea Complutense din Madrid, Universitatea din Vilnius, Universitatea din Zagreb și ASE.

Proiectul se axează pe conceptul de bună guvernanță și provocările aferente de la nivel infra și supranațional, propunându-și să cerceteze reacția în fața crizei și cele mai adecvate soluții.

Scopul școlii de vară este de a asigura studenților calificări cheie pentru o piață internațională a muncii foarte dinamică, bazându-se pe o perspectivă comparativă în ceea ce privește managementul crizei și reziliența instituțională. Studenții vor dezvolta abilități interculturale, adaptabilitate, agilitate, cunoștințe despre instituțiile internaționale și europene, înțelegerea altor culturi, îmbunătățirea abilităților de limbi străine și extinderea orizonturilor individuale.

Pe lângă activitățile academice constând în cursuri, dezbateri, vizite de studiu și elaborarea unui proiect în echipă, școala de vară Terragov are și o pronunțată dimensiune interculturală, atinsă prin jocuri, vizite ghidate și evenimente interculturale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.