Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tesla introduce noi stimulente în China pe fondul intensificării războiului preţurilor

Tesla
Tesla

Tesla a dezvăluit vineri noi stimulente pentru a-i atrage pe consumatorii din China, cea mai mare piaţă auto din lume, unde producătorul american de automobile electrice este implicat într-un război prelungit al preţurilor cu rivali precum BYD, transmite Reuters, informeazp Agerpres.

Consumatorii chinezi care aleg să achiziţioneze un sedan Model 3 sau un SUV Model Y din stocurile existente până la finele lunii martie, vor putea beneficia de stimulente cu o valoare de maxim 34.600 de yuani (4.807 dolari), a precizat Tesla într-o postare pe contul său de pe reţeaua Weibo.

Printre noile stimulente se numără o reducere de 8.000 de yuani la produsele pentru asigurarea automobilului şi un discount de 10.000 de yuani dacă cumpărătorul alege o culoare diferită a automobilului. De asemenea, Tesla oferă planuri preferenţiale de finanţare care permit cumpărătorului să facă o economie de până la 16.600 de yuani la achiziţionarea unui Model Y.

Întrebat care sunt stocurile actuale de automobile pe care Tesla le are în China, un reprezentant de vânzători a spus că este vorba de un stoc limitat, dar nu a dorit să ofere alte detalii.

Noile stimulente de la Tesla vin după ce rivalul chinez BYD a dezvăluit la începutul săptămânii noi versiuni ale sedanului Han şi ale SUV-ului Tang, cu preţuri de pornire mai mici cu 10,35%, respectiv 14,3% comparativ cu versiunile precedente.

Primii doi mari producători mondiali de automobile electrice sunt implicat într-un război agresiv al preţurilor în China. Pe fondul încetinirii cererii şi creşterii competiţiei, Tesla a tăiat preţurile la anumite automobile Model 3 şi Model Y în luna ianuarie. BYD, care în ultimul trimestru al anului trecut a detronat Tesla din poziţia de lider mondial pe piaţa de automobile electrice, a răspuns în februarie cu reduceri şi mai mari de preţuri.

Geely Auto, cel mai mare rival chinez al BYD, a tăiat şi el preţurile de pornire pentru modelele sale Galaxy L6 şi L7, cu 15%, respectiv 9%, începând de vineri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.