Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Testamentul 'SECRET' al lui Dan Condrea. Cum şi-a împărţit averea patronul HexiPharma

revistablogurilor.ro
dan condrea

Laura Georgescu, fosta soţie a patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, nu beneficiază de niciun bun din averea acestuia. Afaceristul i-a lăsat toți banii din conturi Ulianei Ochinciuc, iar copiilor doar imobilele pe care le deținea.

Testamentul lui Dan Condrea a fost autentificat pe data de 3 octombrie 2013. El a murit pe 22 mai 2016, dar cu şase zile înainte de deces, fostul patron de la Hexi Pharma a operat modificări majore în testament.

Declarație RĂZBOINICĂ a lui Dodon: 'Dacă biroul NATO va fi deschis la Chişinău, o să-l ÎNCHIDEM'

Potrivit actului original, publicat de evz.ro, înainte de modificare, Uliana Ochinciuc - iubita lui Condrea, avea dreptul al 25% din sumele de bani din conturile subsemnatului testator deschise la instituţii bancare din ţară şi din străinătate. După duplicatul codicil, Uliana a devenit legatarul 100% a tuturor sumelor din conturile lui Dan Condrea, din ţară şi străinătate.

Mai mult decât atât, Uliana Ochinciuc a intrat şi în posesia acţiunilor de la firmele controlate de Dan Condrea. Societăţile la care aceasta va avea cotă parte sunt: Hexi Farma (70%), Hexi Med SRL (80%), Signum Service SRL (90%), Health Service Company SRL (90,9%), Ochmed SRL (10%), Hexi Pharma (93,75%), Medical Cleaning (60%).

Dan Condrea le lasă o mică avere şi copiilor săi, rezultaţi din două relaţii diferite. Lui David, copilul făcut cu Uliana Ochinciuc, şi Laurei Marilena, din căsătoria cu Laura Georgescu, le va reveni întreaga avere mobilă şi imobilă a lui Condrea, "cu excepţia bunurilor care formează obiectul lăsate doamni Uliana Ochinciuc".

Averea totală a lui Dan Condrea era estimată la 25 milioane euro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.