Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Mihăilă intervine în SCANDALUL privind testarea medicilor cu banii lor: 'Semnalele pe care le-am primit sunt bune'

Inquam Photos / Octav Ganea
Ioana Mihăilă

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a declarat vineri ]seara, la B1 TV, că măsura prin care personalul medical care nu se vaccinează se va testa din fonduri proprii, pentru a respecta, în felul acesta, dreptul pacientului de a fi tratat de persoane care nu le pot infecta, este susținută de personalul medico-sanitar.

“Cu medicii cu care am discutat personal, semnalele pe care le-am primit sunt bune. Președintele colegiului medicilor susține această măsură și chiar l-am rugat să facă un chestionar printre membrii colegiului medicilor ca să vedem și părerea lor.

În paralel am început o documentare a situației vaccinărilor în rândul personalului medico-sanitar în unitățile spitalicești. Din datele parțiale, reiese că cel puțin în București, peste 80-85% din medici sunt vaccinați.

Din personalul medicul sanitar, la nivel global, undeva la 58%, din datele parțiale, sunt vaccinați”, a declarat Ioana Mihăilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.