Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Testare gratuită a anticorpilor anti-spike pentru fiecare test COVID recoltat și efectuat la SANADOR!

Radu Pop

SANADOR rămâne un partener medical de încredere în lupta cu noul coronavirus și pune la dispoziția celor interesați multiple metode de testare COVID-19. Până la 12 februarie, pentru fiecare test COVID RT-PCR sau test antigenic rapid recoltat și efectuat la SANADOR, puteți beneficia GRATUIT și de testarea cantitativă a anticorpilor anti-spike (RBD). Recoltarea de sânge pentru anticorpii neutralizanți se va face la același moment cu recoltarea testului RT-PCR sau a celui antigenic rapid, în Clinica SANADOR Buzești (zona Piața Victoriei).

Atât testele RT-PCR, cât și testele antigen fac parte din categoria celor care pun în evidență prezența virusului în organism. RT-PCR (Real Time PCR) este un test performant de biologie moleculară care identifică ARN-ul SARS-CoV-2 din exsudatul nazofaringian prin tehnici de amplificare a materialului genetic viral și poate recunoaște chiar și cantităţi foarte mici de virus. Testul antigenic rapid disponibil la SANADOR identifică antigenele specifice noului coronavirus atunci când virusul se replică activ. Recoltarea pentru acest tip de test se face prin exsudatul nazofaringian.

SANADOR oferă prețuri speciale atât la testarea RT-PCR SARS-CoV-2, cât și la testul antigenic rapid. Astfel, testul RT-PCR este disponibil la 195 de lei, în vreme ce prețul unui test antigenic rapid este de 72 de lei.

Rezultatul testului RT-PCR este disponibil în maximum 24 de ore, poate fi vizualizat pe site-ul SANADOR și poate fi eliberat, la cerere, și în limba engleză, cu cod QR. Pentru testele antigenice rapide, rezultatele sunt disponibile online în aproximativ 20 de minute, la cerere și în limba engleză, cu cod QR.

SANADOR deține singurul laborator din România acreditat RENAR (organismul național de acreditare) pentru detecția si determinarea SARS-CoV-2 prin metoda Real-Time PCR. Acreditarea de către RENAR a Laboratorului SANADOR s-a făcut în baza standardului SR EN ISO 15189:2013, privind calitatea și competența în domeniul biologiei moleculare.

Anticorpii anti-spike, numiți și anticorpi neutralizanți, împiedică atașarea noului coronavirus de celulele umane și apar după vaccinarea împotriva COVID-19 cu oricare dintre vaccinurile autorizate sau după infecția cu noul coronavirus. Dozarea acestora poate fi utilă pentru a aprecia statusul imun după infecție sau după vaccinare.

Mai multe detalii despre testele COVID disponibile la SANADOR!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.