Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Texasul a emis un avertisment pentru cetățenii săi, îndemnându-i să evite călătoriile în Mexic

BBC
Texas

Autorităţile din statul american Texas au sfătuit cetăţenii americani să nu călătorească în Mexic în timpul vacanţei de primăvară, din motive de securitate, informează Rador.

Departamentul texan pentru siguranţă publică a comunicat că violenţele dintre cartelurile de droguri reprezintă o ameninţare semnificativă pentru oricine intră în Mexic.

Declaraţia a fost făcută după ce Poliţia din oraşul de graniţă Peñitas a comunicat că trei femei care au intrat în Mexic pentru a vinde haine la o piaţă locală lipsesc de mai bine de trei săptămâni. Anterior, în cursul acestei săptămâni, doi cetăţeni americani care intraseră în Mexic pentru îngrijiri medicale au fost răpiţi şi ucişi de o bandă criminală locală.

Alţi doi ostatici au fost eliberaţi nevătămaţi, după ce poliţiştii locali au arestat cinci membri ai bandei. Miercuri, doi senatori republicani au propus o lege care să autorizeze detaşarea de militari americani peste graniţă, pentru a lupta împotriva cartelurilor. Preşedintele mexican, Andrés Manuel López Obrador, a afirmat că este scandalizat şi că nu va permite niciodată ca acest lucru să se întâmple.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.