Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thedor Paleologu are un mesaj acid pentru Viorica Dăncilă și Dan Barna: 'Parcă văd lumea cu mai mult optimism, când îi știu pe amândoi în America'

Agerpres
Theodor Paleologu

Theodor Paleologu a postat un mesaj ironic, pe pagina personală de Facebook, la adresa contracandidaților la Președinție, Viorica Dăncilă și Dan Barna, care se pregătesc să plece în Statele Unite. Paleologu le urează celor doi, drum bun și o ședere prelungită, afirmând că de rămânând departe de țară, aceștia vor face mult bine României.

Citește și: Curtea de Apel a luat decizia- Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea

„Țin să urez drum bun doamnei Dăncilă și domnului Barna, care pleacă în acest weekend peste Ocean. Sînt convins că vor contribui în mod hotărîtor la impulsionarea relațiilor bilaterale pe plan politic, diplomatic, militar, comercial, științific și cultural. Mai mult, cred cu tărie că vor genera soluții pentru marile probleme cu care se confruntă omenirea. Ar fi de dorit chiar să-și prelungească șederea în Statele Unite. De acolo pot face foarte multe lucruri pentru binele nostru al tuturor. Parcă văd lumea cu mai mult optimism, cînd îi știu pe amîndoi în America”, a scris Theodor Paleologu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.