Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Theodor Paleologu, către 'detractorii' săi: Consider cretină și abjectă denigrarea prin asociere și învecinare

Theodor Paleologu

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, se intreaba de ce „detractorii” sai - Andrei Caramitru, Madalin Hodor, Antena 3 - transmit doar anumite imagini cu el și a apreciat ca fiind 'cretină și abjectăț denigrarea prin asociere și învecinare.

„De ce nu vehiculează detractorii mei (Andrei Caramitru, Mădălin Hodor, Antena 3) și alte poze cu mine? Nu sînt genul de om care să se legitimeze prin învecinare sau asociere. Dar consider cretină și abjectă denigrarea prin asociere și învecinare. Am o mulțime de poze cu tot felul de mari figuri. O public pe aceasta, cu Regele Mihai, pentru un singur motiv: impecabila reverență în fața Majestății Sale și a istoriei pe care o reprezenta persoana augustă a fostului monarh”, a scris Paleologu pe Facebook.

content-image

Andrei Caramitru (USR) și Mădălin Hodor au publicat recent o poza cu Paleologu si Elena Udrea. „Domnul Paleologu (un om erudit și inteligent de altfel) trebuie sa clarifice relația dansului cu Dna Udrea și cu securistul Petrov/Băsescu - cel care se luptă contra DNA și contra independentei justiției. Pana atunci - dl Paleologu rămâne doar un om civilizat, dar susținut de o gașcă de penali pe care îi reprezintă formal acum. Care vor sa vina ei iar la butoane cumva, și se foloseasc de el pe post de marionetă. Atât”, a scris Caramitru.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.