Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Theodor Paleologu, despre protestatarii de la Guvern: Aceşti demenți ne pun sănătatea în pericol

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam protest Piața Victoriei stare de alertă

Theodor Paleologu a criticat organizarea protestului de vineri seara din Piaţa Victoriei din Capitală la care au participat circa 200 de oameni. El a spus că „aceşti demenţi ne pun tuturor sănătatea în pericol”. „Din păcate, aceşti demenţi ne pun tuturor sănătatea şi viaţa în pericol”, a scris Theodor Paleologu, pe Facebook.

Vezi și: OFICIAL - Noile restricţii de circulaţie în starea de alertă. Apare o nouă declaraţie pe propria răspundere/ MODEL .

Paleologu a candidat la alegerile prezidenţiale din 2019, din partea Partidului Mişcarea Populară. Contracandidatul său, Bogdan Stanoevici, a fost prezent la evenimentul de vineri.

Aproximativ 200 de oameni s-au strâns, vineri, după ora 17.00, în Piața Victoriei, pentru a protesta față de măsurile adoptate de autorități în contextul epidemiei de COVID-19. Ei nu au purtat mască și nu au păstrat distanța minimă de 1,5 metri.

În fața Palatului Victoria au fost prezenți tineri, persoane în vârstă și chiar și copii. Între ei, s-a aflat și fostul europarlamentar Adrian Severin și fostul ministru Bogdan Stanoevici.

Oamenii prezenți la protest au stat unii lângă alții, unii dintre ei strângându-și mâna sau îmbrățișându-se.

Protestul a fost anunțat pe Facebook, iar oamenii cer „pedepsirea tuturor făptuitorilor care au încălcat legile și Constituția prin instituirea decretului stării de urgență și a tuturor măsurilor ulterioare acestuia, cu complicitatea Parlamentului”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.