Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Theodor Paleologu: Dezbaterea electorală este bruiată de criza guvernamentală, situaţie de care profită Iohannis şi

theodor paleologu

Candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP) la alegerile prezidenţiale, Theodor Paleologu, consideră că dezbaterea electorală este bruiată de criza guvernamentală care, în opinia sa, îi exonerează pe Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă "de a da seamă de ce au făcut".

"Toată lumea vorbeşte despre criza guvernamentală, când de fapt ar trebui să vorbească de alegerile prezidenţiale. De fapt, dezbaterea pentru următorii cinci ani este bruiată de criza guvernamentală. Toată lumea se întreabă dacă Orban o să obţină votul în Parlament, cine intră, cine iese de la guvernare, lucruri de genul ăsta. Tot felul de şmecherii parlamentare, în timp ce noi ar trebui să vorbim despre proiectele candidaţilor la preşedinţie. (...) Această criză vulcanică, eruptivă, practic îi exonerează pe cei doi actori, şi anume pe Klaus Iohannis şi pe Viorica Dăncilă, de datoria de a da seamă de ce au făcut. Pentru că în felul ăsta nimeni nu mai întreabă care-i bilanţul preşedintelui Iohannis, care-i bilanţul doamnei Dăncilă. Se vorbeşte doar de guvernul Orban şi cine-l susţine, cine intră, cine nu intră, lucruri de genul ăsta", a declarat Theodor Paleologu marţi, la Realitatea TV.

În opinia sa, această criză este favorizată de actuala Constituţie, fiind nevoie de o reformă radicală a legii fundamentale.

"Problema reală este în Constituţie. Dezbaterea asta atât de importantă e bruiată de o criză care este înscrisă în Constituţie. De aia aveam nevoie de o reformă radicală a Constituţiei", a opinat Paleologu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.