Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Theodor Stolojan, despre mazilirea lui Florin Cîțu chiar de ziua sa: 'Trebuie să discutăm aceste lucruri în partid. Şi cu cât mai repede, cu atât mai bine'

Stolojan

Europarlamentarul liberal Theodor Stolojan a declarat, joi, întrebat dacă se impune o schimbare la nivelul conducerii PNL, că acest lucru trebuie discutat în cadrul formaţiunii.

"Trebuie să discutăm aceste lucruri în partid. Şi cu cât mai repede, cu atât mai bine", a spus Stolojan, la sediul central al PNL.

El a subliniat că problemele din PNL trebuie rezolvate în interiorul partidului.

"Partidul e o instituţie, nu e o persoană, o instituţie care are reguli democratice şi care prevăd cum trebuie acţionat în momentul în care apar din partea unora sau altora anumite propuneri sau sunt nemulţumiţi. Avem reguli stabilite şi îmi pare rău că există aceste luări de poziţie în mass media înainte de a proceda la aplicarea regulilor prevăzute de statutul PNL. Când există oameni nemulţumiţi în partid avem proceduri. Asta e democraţia şi acesta este avantajul democraţiei, că are mijloace prin care să rezolve aceste probleme. (...) Nu e bine să ieşi în mass media cu asemenea probleme care trebuie rezolvate potrivit procedurilor democratice ale acestei instituţii, care se cheamă partid politic", a spus Stolojan.

El a arătat că a fost invitat la sediul PNL la un eveniment de socializare. Florin Cîțu împlinește 50 de ani pe 1 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.