Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Theresa May anunță că se ține de cuvânt: DEMISIONEZ

WSJ
Theresa May

Prim-ministrul britanic Theresa May își va respecta promisiunea făcută, de a demisiona după ce finalizează „prima fază” a procesului Brexit, pentru a permite viitorului lider să negocieze faza a doua, a transmis purtătorul de cuvânt al premierului, citat de Reuters,potrivit mediafax.

Citește și: Detalii mai puțin știute! Cu ce se ocupă fiica miliardarului Ion Țiriac

Prim-ministrul Theresa May se află sub presiunea oficialilor conservatori să demisioneze înainte de termenul planificat. Membrii Partidului Conservator consideră că premierul nu a reușit să gestioneze bine ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europenă și doresc o schimbare în modul de abordare al partidului.

Citește și: Victoria de senzație a Simonei Halep! Câți bani a câștigat pentru calificarea în sferturi la Madrid

„Prim-ministrul a făcut o ofertă generoasă și curajoasă în urmă cu câteva săptămâni, ca după finalizarea primei etape a Brexit să demisioneze și să lase un nou lider să gestioneze faza a doua”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Citește și: Un fost ofițer SRI aruncă-n aer propunerea interimară la Justiție a Vioricăi Dăncilă: ‘Ne-am tâmpit de tot?’

„Acesta este programul după care prim-ministrul lucrează. Dorește să finalizeze Brexit”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Citește și: Anunț făcut de Viorica Dăncilă! ‘Vom aproba astăzi noi măsuri pentru organizarea și desfășurarea în bune condiții a celor două scrutine din 26 mai 2019’

Theresa May negociază cu opoziţia laburistă pentru a obţine susţinerea necesară aprobării Acordului Brexit în Camera Comunelor. Camera Comunelor a respins de trei ori Acordul negociat de Guvernul Theresa May cu Uniunea Europeană. În cazul în care Acordul ar fi aprobat, ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană ar urma să se producă imediat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.