Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Theresa May RECUNOAŞTE: 'Mi-a dat o lacrimă când am aflat rezultatul alegerilor!'

Premierul britanic Theresa May a mărturisit joi că i-a "curs o lacrimă" când a văzut rezultatele exit-poll-urilor de după alegerile de luna trecută, la care şi-a pierdut majoritatea parlamentară, în pofida apelurilor sale către alegători de a-i asigura un mandat puternic la negocierile cu Uniunea Europeană cu privire la Brexit, relatează Reuters, potrivit agerpres.

Într-un interviu acordat BBC, Theresa May a recunoscut că s-a simţit "devastată" la anunţarea rezultatelor şi este conştientă că nu a avut o campanie "perfectă", dar a subliniat că nu regretă convocarea alegerilor anticipate la 8 iunie şi nu a luat în considerare o demisie.

ALERTĂ teroristă în cantonamentul lui Real Madrid din SUA. UCLA a fost evacuată - VIDEO

Şefa guvernului britanic a convocat scrutinul în speranţa de a-şi întări poziţia în vederea începerii negocierilor cu Bruxellesul, prin creşterea numărului de deputaţi ai formaţiunii sale, Partidul Conservator. Dar, deşi sondajele indicau înaintea alegerilor un avans de peste 20 de puncte al conservatorilor faţă de laburişti, Theresa May a pierdut 22 de locuri în Camera Comunelor şi majoritatea de 17 locuri pe care o moştenise de la predecesorul său, David Cameron, notează BBC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.