Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Theresa May se va întâlni cu omologul său israelian, Bibi Netanyahu

Premierul britanic Theresa May se va întâlni luni, la Londra, cu omologul său israelian Benjamin Netanyahu pentru discuţii în cadrul cărora îi va transmite că intensificarea activităţii Israelului în sfera construcţiei de colonii subminează încrederea în procesul de pace, transmite joi Reuters, conform agerpres.

Jandarmeria NU CONFIRMĂ că cei reţinuţi fac parte din galeriile de fotbal

Potrivit purtătoare de cuvânt a Theresei May, discuţiile de luni se vor concentra pe relaţiile bilaterale, inclusiv pe impulsionarea schimburilor comerciale odată ce Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană, precum şi pe colaborarea în privinţa "unei serii de provocări comune".

"Este de aşteptat ca premierul să transmită poziţia guvernului conform căreia intensificarea continuă a activităţii de colonizare subminează încrederea", a declarat presei purtătoarea de cuvânt a şefei executivului de la Londra.

"Atenţia noastră este concentrată pe a vedea cum facem să funcţioneze soluţia cu două state, cu un Israel la adăpost de terorism şi cu un stat palestinian care este viabil şi suveran", a adăugat ea.

Israelul a prezentat marţi planurile de a construi 3.000 de noi locuinţe în colonii în Cisiordania ocupată, al treilea anunţ de acest fel în 11 zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.