Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emanuel Macron se va întâlni cu Theresa May pentru a discuta despre Brexit

AP
Theresa May

Președintele francez Emmanuel Macron va purta o serie de discuții cu primul ministru britanic Theresa May în cadrul unei reuniuni care se va desfășura la reședința prezidențială din sudul Franței, a anunțat marți Palatul Elysee, unde se pare că vor vorbi despre Brexit, informează Reuters, preluată de mediafax.

O sursă de la Palatul Elysee a transmis că Emmanuel Macron și Theresa May se vor întâlni la Fort Bregancon lângă Toulon vineri după-amiază, întâlnire ce va fi urmată de o cină privată la care vor participa Macron împreună cu soția sa Brigitte și May alături de soțul său Philip.

Oficial nu a fost transmisă nicio agendă a întâlnirii, însă în cursul zilei de marți secretarul britanic pentru Afaceri Externe Jeremy Hunt s-a întâlnit cu omologul său francez Jean-Yves Le Drian la Paris pentru a discuta despre Brexit.

Într-un interviu acordat pentru un post de radio francez, Hunt a subliniat dorința ca Uniunea Europeană să i-a mai în serios propunerile Marii Britanii în ceea ce el numește un ”pragmatic și rezonabil” punct în megocierile privind Brexit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.