Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thiago Motta va fi numit antrenorul echipei Genoa

Genoa și-a găsit un nou antrenor, în persoana lui Thiago Motta (37 de ani). Până în acest moment, clubul la care este legitimat și portarul român Ionuț Radu nu a făcut vreo precizare cu privire la acest subiect, dar totul a fost confirmat de tehnician, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Autoritățile au descins în forță! Pericol mare pentru români! Ce au găsit

Tuttomercatoweb l-a contactat pe Motta, care a răspuns scurt: ”sunt gata să merg acolo”. Genoa a ajuns cu greu la această variantă. Inițial a încercat să numească un antrenor cu nume. Cele mai mari șanse să preia echipa le-au avut Massimo Carrera (55 de ani) și Gennaro Gattuso (41 de ani). După un început foarte slab de campionat, președintele Enrico Preziosi a început căutările și s-a oprit prima dată la Gattuso.

Din relatările jurnaliștilor din Italia, fostul antrenor al formației AC Milan a refuzat cele două propuneri și astfel s-a ajuns la varianta Carrera. Acesta este liber de contract din octombrie 2018, după ce a fost pus pe liber de rușii de la Spartak Moscova, pe care i-a antrenat pentru mai bine de doi ani. Oficialul nu a avut nici de această dată succes, a fost refuzat.

Thiago Motta a acceptat imediat oferta, fiind la prima experiență ca antrenor la o echipă de profesioniști. El a mai pregătit, timp de un an, formația U19 a celor de la PSG (iulie 2018-iulie 2019).

Citește și: Rareș Bogdan pulverizează PSD: De asta a atacat la baionetă independența Justiției

Schimbarea antrenorului a fost luată, după înfrângerea suferită de Genoa, duminică seară, pe terenul celor de la Parma (1-5). După 8 etape scurse din Serie A, echipa la care evoluează portarul român Ionuţ Radu este pe penultimul loc, 19, cu doar 5 puncte, la o lungime de ultima clasată, Sampdoria. A înregistrat un singur succes, două egaluri şi 5 înfrângeri. În etapa următoare, Genoa întâlneşte Brescia (pe teren propriu), locul 16.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.