Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thibaut Courtois, portarul lui Real Madrid, visează la câștigarea Ligii Campionilor: Desigur ar fi foarte special pentru mine s-o câştig înainte de retragere

Thibaut Courtois

Belgianul Thibaut Courtois, portarul lui Real Madrid, a recunoscut înaintea meciului de miercuri cu Chelsea, din turul optimilor Ligii Campionilor la fotbal, că un trofeu în cea mai importantă competiţie continentală ar fi ceva foarte special şi împlinirea unuia dintre visurile sale, transmite EFE, citat de Agerpres.

''Am câştigat multe trofee, dar Liga Campionilor este cel mai mare la nivel de cluburi şi încă nu am câştigat-o. Desigur ar fi foarte special pentru mine s-o câştig înainte de retragere. Mai este timp. Voi încerca să-mi urmez visurile şi Liga Campionilor se numără printre ele. Călătoria continuă'', a declarat Courtois pentru site-ul UEFA.

Belgianul de 29 ani revine pe Stamford Bridge, unde a evoluat între 2011 şi 2018, de data aceasta ca adversar al lui Chelsea: ''Acum suntem rivali. Ei vor să câştige şi noi la fel. Aşa că nu mă aştept la aplauze. Sper să nu fiu huiduit, dar nu se ştie niciodată. Anul trecut am ajuns în semifinale. Anul acesta am jucat împotriva unui mare rival în sferturi. Sper să câştigăm şi să ajungem astfel la o altă semifinală, vom vedea'''.

Courtois s-a referit şi la transferul lui la Real Madrid: ''Nici măcar în visuri nu îmi puteam imagina că într-o zi voi juca pentru Real Madrid. Acesta este lucrul bun la fotbal. Trebuie să crezi în tine şi că într-o zi visurile tale pot deveni realitate''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.