Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thierry Henry a fost prezent la antrenamentul naţionalei Belgiei, deşi a fost anunţat ca posibil înlocuitor al lui Leonardo Jardim la AS Monaco

Thierry Henry

Anunţat ca posibil înlocuitor al lui Leonardo Jardim la AS Monaco, fostul internaţional francez Thierry Henry a fost prezent, miercuri, la antrenamentul naţionalei Belgiei, unde este antrenor secund, informează news.ro.

Thierry Henry nu a început încă discuţiile cu oficialii de la AS Monaco, iar miercuri a fost prezent la antrenamentul naţionale Belgiei, alături de selecţionerul Roberto Martinez.

Presa franceză a anunţat, marţi, că portughezul Lenorado Jardim va fi dat afară de la conducerea tehnică a echipei AS Monaco, iar conducerea formaţiei din Principat negociază pentru a-l înlocui cu fostul atacant al naţionalei Cocoşului galic, Thierry Henry.

Monaco are, probabil, cel mai slab început de campionat din istorie, fiind pe locul 18, de baraj, după nouă etape (o victorie şi trei rezultate de egalitate). Duminică, campioana din 2017 a înregistrat al patrulea eşec consecutiv, al treilea în Ligue 1.

Tenicianul născut în Venezuela, în vârstă de 44 de ani, este la Monaco din iunie 2014 şi are contract până în 2020.

Considerat mult timp ca un favorit pentru banca tehnică a formaţiei Aston Villa din Championship, unde ar fi urmat să-şi înceapă cariera de antrenor principal, Thierry Henry ar fi fost ofertat de Monaco pentru a-i succede lui Jardim.

Cel mai bun marcator al naţionalei Franţei (124 de selecţii şi 51 de goluri), Henry, 41 de ani, este în acest moment asistentul lui Roberto Martinez la naţionala Belgiei. Henry şi-a început cariera de jucător la Monaco, echipă pentru care a evoluat de 121 de ori şi a înscris de 49 de ori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.