Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thierry Neuville (Hyundai) se menţine lider după ziua a doua în Raliul Spaniei

www.wrc.com
Thierry Neuville

Belgianul Thierry Neuville (Hyundai) şi-a consolidat poziţia de lider după ziua a doua a Raliui automobilistic al Spaniei, a 11-a etapă a Campionatului Mondial (WRC), fiind urmat în continuare de piloţii Toyota Elfyn Evans (Marea Britanie) şi Sebastien Ogier (Franţa), informează AFP.

După 13 speciale din 17, Neuville, cronometrat în 2h 03 min. 45 sec. 7/10, are un avans confortabil în clasament de 16 sec. 7/10 în faţa lui Evans şi de 38 sec. 7/10 în faţa lui Ogier, înaintea ultimei zile de duminică.

Lider al Campionatului Mondial cu un avans de 24 pct în faţa lui Evans înaintea acestui weekend, Ogier trebuie să-l devanseze pe britanic pentru a intra în posesia titlului, pentru a opta oară în carieră, chiar de duminică. În caz contrar, el va fi nevoit să aştepte finala Raliului de la Monza (19-21 noiembrie), ultima etapă din WRC, informează Agerpres.

După o absenţă în 2020 din cauza pandemiei, Catalonia organizează din nou propriul său raliu, dar într-o versiune de asfalt sută la sută şi nu mixtă, asfalt/pământ, aşa cum a fost cazul în ultimii ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.