Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thomas Muller semnează un nou contract cu Bayern Munchen până în vara lui 2025

dw.com
Thomas Muller

Atacantul german Thomas Muller, campion mondial în 2014 şi dublu câştigător al Ligii Campionilor (2013, 2020), şi-a prelungit pentru încă un sezon contractul cu Bayern Munchen, până în vara anului 2025, a anunţat marţi clubul bavarez într-un comunicat de presă, scrie AFP.

Contractul lui Thomas Muller (34 de ani) cu Bayern Munchen expira pe 30 iunie 2024, fiind prelungit cu un an, în timp ce finala Ligii Campionilor din 2025 este programată pe Allianz Arena din Munchen peste un an şi jumătate, potrivit Agerpres.

Atacantul a fost folosit mai puţin în ultimul timp. În acest sezon, a fost doar de cinci ori titular în Bundesliga, niciodată în Liga Campionilor, marcând două goluri şi oferind cinci pase decisive.

"Sunt fericit că drumul meu alături de Bayern continuă. Vreau să-mi aduc contribuţia în continuare la succesul clubului, la atingerea obiectivelor sale", a subliniat Thomas Muller, citat în comunicatul de presă al lui Bayern Munchen.

"Thomas este un lider pe teren şi în afara lui, dar şi un exemplu pentru întreaga echipă", a explicat directorul sportiv Christoph Freund.

Conducerea grupării bavareze declara, nu cu mult timp în urmă, că l-ar dori pe Muller în cadrul clubului după ce va agăţa ghetele în cui.

Bayern Munchen, campioana en titre a Germaniei, este pe poziţia a doua în clasament, cu 35 de puncte după 15 etape, la 4 puncte de liderul Bayer Leverkusen, având însă un meci mai puţin disputat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.