Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thomas Muller şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen

Radu Pop
dw.com
Thomas Muller

Thomas Muller şi-a prelungit contractul cu Bayern MunchenMijlocaşul Thomas Muller şi-a prelungit până în vara anului 2024 contractul cu campioana Germanie, Bayern Munchen, a anunţat clubul bavarez, informează AFP. Veche înţelegere expira vara viitoare.

Muller, 32 de ani, ete la Bayern de la vârsta de zece ani, în 2000, şi a fost promovat ca fotbalist profesionist în 2008. DE atunci, el a jucat în peste 600 de partide pentru echipa bavareză.

Cu Bayern, Muller a câştigat de 11 ori Bundesliga, un record, de şase ori Cupa Germaniei şi de două ori Liga Campionilor (2013, 2020). În palmaresul lui mai figurează şapte trofee ale Supercupei Germaniei, două ale Supercupei Europei şi două ale Cupei Mondiale a cluburilor.

"Thomas Muller este un simbol care poartă emblema clubului în suflet. Este o persoană care îşi asumă rolul de lider şi este o figură importantă în vestiar, datorită personalităţii sale", a declarat Oliver Kahn, preşedintele lui Bayern.

Muller are 112 selecţii la echipa naţională a Germaniei, cu care a câştigat titlul mondial în 2014.

Bayern încearcă să le prelungească înţelegerile care expiră în 2023 altor doi jucători importanţi, portarul Manuel Neuer şi atacantul Robert Lewandowski. Cu jucătorul polonez va fi mai greu, deoarece acesta îşi doreşte să plece din Germania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.