Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thomas Tuchel deranjat de declarațiile lui Romelu Lukaku: Zgomotul a fost prea mare. A fost prea mult zgomot

These Football Times
Thomas Tuchel

Antrenorul echipei de fotbal Chelsea Londra, Thomas Tuchel, va sta de vorbă cu Romelu Lukaku, în cursul zilei de luni, despre recentele comentarii ale atacantului belgian, nemulţumit de situaţia sa la gruparea de pe Samford Bridge, informează Reuters, citat de agerpres.

De la debutul sezonului, antrenorul formaţiei londoneze a preferat deseori să-l lase pe banca de rezerve pe belgian, a cărui formă a fost afectată de accidentări şi de Covid-19.

"Nu sunt fericit cu această situaţie, însă sunt un muncitor şi nu trebuie să abandonez. După doi ani în Italia, unde am lucrat mult la Inter cu antrenori şi nutriţionişti, mă simt bine fizic. Însă nu sunt mulţumit de situaţie, este normal. Cred că antrenorul a ales să joace într-un alt sistem, trebuie doar să nu renunţ, să lucrez în continuare şi să fiu profesionist", a afirmat Lukaku, achiziţionat de Chelsea cu 115 milioane euro de la Inter Milano, în vara acestui an.

La conferinţa de presă pe care a susţinut-o duminică seara, la finalul meciului dintre Chelsea şi Liverpool (scor 2-2), Tuchel a refuzat să dezvăluie ce îi va spune lui Lukaku luni sau dacă belgianul va reveni în lotul echipei londoneze pentru partida cu rivala Tottenham Hotspur, din semifinalele Cupei Ligii engleze, programată miercuri.

"Nu pot să vă spun ce vreau de la întâlnirea care va avea loc mâine (luni), cu uşile închise. Nu pot vorbi public şi nu o voi face", a spus Tuchel.

"Zgomotul a fost prea mare. A fost prea mult zgomot, am pierdut total concentrarea pentru acest meci şi am hotărât să amân decizia", a adăugat tehnicianul german.

Acesta a explicat că amânarea discuţiei cu Lukaku s-a datorat dorinţei de "a-l proteja pe Romelu de o decizie pripită". "Trebuie să vorbim cu el, trebuie să citim integral interviul şi să rămânem calmi şi să nu ne pierdem capul. El este jucătorul nostru şi va rămâne jucătorul nostru. Ne vom proteja întotdeauna jucătorul"', a mai pus antrenorul lui Chelsea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.