Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thomas Tuchel, încrezător în revenirea lui Manuel Neuer

www.transfermarkt.com
Manuel Neuer

Tehnicianul echipei de fotbal Bayern Munchen, Thomas Tuchel, s-a arătat încrezător joi că Manuel Neuer va relua antrenamentele colective peste câteva săptămâni, el afirmând că evoluţia accidentării portarului este "foarte pozitivă" după intervenţia suferită în urmă cu circa douăzeci de zile, informează AFP.

Manuel Neuer a suferit o intervenţie chirurgicală pentru îndepărtarea unui implant metalic de la peroneu. Internaţionalul german a suferit o fractură gravă de picior în timp ce schia în vacanţa sărbătorilor de iarnă din decembrie, potrivit agerpres.

"Ceea ce am văzut în ultimele zile la Manu a fost foarte impresionant", a declarat Thomas Tuchel într-o conferinţă de presă. "Sperăm că va putea reveni la antrenamentele colective în următoarele săptămâni", a adăugat el.

În lipsa lui Neuer, Bayern vrea să aducă un al doilea portar lângă Sven Ulreich, eternă rezervă la echipa din Munchen începând din 2015. Bavarezii l-au lăsat să plece pe Yann Sommer la Inter Milano, iar acum rezervele lui Ulreich sunt juniori.

"Vrem să rămânem competitivi la cel mai înalt nivel. Doar cu 'Ulle', nu putem garanta asta, de aceea încercăm să aducem un portar", a spus Tuchel, care nu a precizat dacă Bayern caută un goalkeeper care să fie titular sau unul care să fie rezerva lui Ulreich.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.