Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thomas Tuchel pune presiune pe Romelu Lukaku: 'Nu este în cea mai bună condiţie fizică'

eurosport.com
thomas tuchel romelu lukaku chelsea

Atacantul Romelu Lukaku ''nu este pregătit din punct de vedere fizic'', dar trebuie ''să fie gata să ajute echipa'', a declarat antrenorul lui Chelsea, Thomas Tuchel, citat de site-ul radioteleviziunii belgiene RTBF.

Situaţia lui Romelu Lukaku la Chelsea seamănă din ce în ce mai mult cu un calvar. Belgianul a fost titular ultima oară în urmă cu mai bine de o lună, la meciul cu Middlesbrough din sferturile de finală ale Cupei Angliei. Mai mult, Thomas Tuchel nu a ezitat să-l critice în conferinţele de presă, scrie agerpres.ro.

Transferat pentru 115 milioane de euro în vara anului trecut, atacantul a fost criticat pentru condiţia sa fizică de fostul mare jucător englez Glenn Hoddle în urmă cu două săptămâni.

După victoria în faţa lui Crystal Palace în semifinalele Cupei Angliei, Tuchel a vorbit din nou în faţa presei despre jucătorul său: "Nu era pregătit fizic pentru intensitatea unei semifinale de Cupa Angliei. Nu este uşor să abordezi un asemenea meci după o accidentare. În ultima vreme a avut mai puţine minute de joc, nu este în cea mai bună condiţie fizică (...)."

Dincolo de forma fizică a lui Lukaku, în centrul discuţiilor este lipsa lui de eficacitate. În meciul cu Palace, el a ratat o mare ocazie, trimiţând mingea în bară.

Tuchel continuă să aibă încredere în jucătorul său: "A avut o ocazie uriaşă contra lui Real Madrid şi lucrurile se pot schimba foarte repede. Nimeni nu ştie ce ar fi însemnat acest gol pentru noi dacă el ar fi înscris cu capul la sfârşitul meciului. Este exact ce trebuie să facă: să aştepte, să aibă răbdare, să muncească mult şi să aşeze echipa pe primul loc. Să fie gata să ajute echipa, fiindcă un atacant poate ajuta în câteva secunde".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.