Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thomas Zimmermann va deveni noul CEO al Free Now, de la 1 aprilie

free now

Thomas Zimmermann va deveni noul CEO al aplicaţiei Free Now, începând cu 1 aprilie 2022, înlocuindu-l în funcţie pe Marc Berg.

”Thomas Zimmermann va deveni noul CEO al Free Now, aplicaţia de mobilitate din Europa, începând cu 1 aprilie 2022. Fostul CEO, Marc Berg, părăseşte compania după patru ani, din motive personale”, anunţă compania.

Thomas Zimmermann, noul CEO al Free Now, a fost responsabil de activităţile de comunicare şi marketing ale companiei, de performanţa pe piaţă, precum şi de echipele de cercetare şi creştere în calitate de Chief Marketing Officer din 2018, conform news.ro.

Înainte de a se alătura companiei, Zimmermann a deţinut diverse funcţii de conducere, printre care, în IONIQ Group, un dezvoltator de companii şi investitor, şi la Goodgame Studios, un dezvoltator de top de jocuri online şi mobile.

„Free Now este unul dintre puţinele start-up-uri de tehnologie care au devenit jucători importanţi în Europa. Marc Berg a condus această evoluţie în ultimii ani într-o manieră decisivă. Obiectivul meu este să continuăm această evoluţie şi să ne impunem şi mai mult ca principala platformă de Mobilitatea-ca-Serviciu din Europa. Cu aplicaţia noastră, dorim să ne poziţionăm ca furnizor de mobilitate sustenabilă şi eficientă în oraşele europene. Alături de şi mai mulţi parteneri noi şi puternici şi cu opţiuni de mobilitate suplimentare, vom face oferta noastră şi mai atractivă”, a declarat Thomas Zimmermann.

În prezent, aproximativ 54 de milioane de utilizatori din 16 pieţe şi din peste 170 de oraşe folosesc serviciile Free Now şi pot alege între diferite tipuri de vehicule: de la trotinete, biciclete şi scutere electrice, taxiuri, opţiuni de ridesharing până la maşini, prin opţiunea de car sharing. În acest an, compania intenţionează să integreze în platformă peste zece noi parteneri de mobilitate şi vehiculele acestora, pentru a-şi extinde şi mai mult oferta cu cea mai mare gamă de opţiuni de mobilitate într-o singură aplicaţie.

Compania cu sediul în Germania este susţinută de BMW Group şi Mercedes-Benz Mobility. În total, aproximativ 1.850 de angajaţi din peste 27 de birouri fac parte din echipa grupului Free Now.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.