Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thriller în SUA: Bloggerița Gabby Petito, supranumită 'fiica Americii', a fost găsită moartă

Spiegel.de
Gabby Petito

Bloggerița Gabby Petito, supranumită „fiica Americii”, a fost găsită moartă. Cauzele morții sunt încă învăluite în mister, iar thriller-ul continuă. Trupul tinerei a fost găsit în Wyoming, scrie La Stampa. Până la sfârșitul lunii august, urmele vedetei Instagram, în vârstă de 22 de ani, erau pierdute. Mai întâi a fost găsit un cadavru într-o pădure din Teton, Wyoming (SUA), apoi a venit confirmarea de la FBI: trupul este, cel mai probabil, al bloggeriței Gabby Petito, care a dispărut la sfârșitul lunii august, în timp ce era în excursie cu iubitul ei, Brian Laundrie.

Povestea fetei, supranumită de presa locală „fiica Americii”, a ținut Statele Unite în suspans. „Identificarea criminalistică nu a fost finalizată 100% pentru a confirma că am găsit-o pe Gabby, dar familia ei a fost informată”, au spus, într-o conferință de presă, cei de la FBI.

Citește și: Marea Britanie, decizie SURPRIZĂ în plină pandemie: bolnavii în stare gravă vor fi tratați cu medicamentul care l-a salvat pe Trump

Cauzele morții sunt învăluite în mister. Acum, anchetatorii se concentrează asupra iubitului, Brian, dispărut de marțea trecută. Tânărul le-a spus părinților că se află în Florida. În momentul de față, poliția consideră că acesta e „o persoană de interes în anchetă”, dar nu este acuzat de nicio infracțiune.

Cuplul a plecat în iulie într-o excursie care urma să dureze 4 luni, împărtășind pe conturile de socializare tot ceea ce făcea. Pe 1 septembrie, Brian s-a întors singur acasă, în North Port, Florida. Apoi, pe 11 septembrie, familia fetei, care locuiește în New York, a raportat-o ​​dispărută. Tânărul de 23 de ani nu le-a furnizat anchetatorilor nicio informație. „Brian refuză să ne spună unde a văzut-o ultima dată pe Gabby sau să ne explice de ce a lăsat-o singură la întoarcere cu camperul", a spus familia tinerei.

Prin urmare, thrillerul cuplului foarte popular pe rețelele de socializare continuă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.