Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thrillerul horror Come Play a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, în weekendul de Halloween

https://in.news.yahoo.com/horror-thriller-film-come-play-225020572.html
thriller come play

Thrillerul horror „Come Play” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, cu încasări de puţin peste 3,1 milioane de dolari, potrivit news.ro.

În ciuda totalului modest înregistrat, filmul a generat încasări peste aşteptări. Analiştii au estimat că primul weekend va însemna până la 2,5 milioane de dolari.

Potrivit Variety, lungmetrajul a avut cei mai mulţi spectatori în Dallas şi în statul New York, chiar dacă cinematografele din metropolă sunt încă închise.

Regizat de Jacob Chase, cu Gillian Jacobs şi John Gallagher Jr. în distribuţie, „Come Play” are în centru doi părinţi care încearcă să îşi protejeze fiul de o creatură malefică. Bugetul de producţie a filmului a fost de 10 milioane de dolari.

„Suntem încântaţi că oamenii au ieşit să sărbătorească Halloween-ul şi că au făcut „Come Play” filmul numărul unu al acestui weekend”, a transmis distribuitorul Focus Features, potrivit news.ro.

În afară, în weekendul de Halloween, adaptarea „The Witches” a lui Robert Zemeckis, cu Anne Hathaway, Octavia Spencer şi Stanley Tucci în distribuţie, a generat încasări de 4,8 milioane de dolari în 17 pieţe internaţionale. Weekendul viitor, producţia Warner Bros. va ajunge şi în Asia. „The Witches” nu rulează în Statele Unite, ci a fost lansat la începutul lunii octombrie pe HBO Max.

Citește și: DOSAR 'Ăia 3.045.000 euro cad cu toții, nu rămâne așa în pom', îl asigura ofițerul Fleancu pe afaceristul Bogdan Savin, legat de expertiza din dosarul său penal

La nivel nord-american, filmul de acţiune „Honest Thief”, cu Liam Neeson în rol principal, a generat încasări de 1,35 de milioane de dolari în al patrulea weekend de la debut.

Comedia „The War With Grandpa”, cu Robert De Niro în rolul unui bunic aflat în război cu nepotul său, a generat, după patru săptămâni de la lansare, încasări totale de 11,2 milioane de dolari. În urma acestui weekend, filmul s-a clasat pe poziţia a treia, după ce a înregistrat încasări de 1,1 milioane de dolari.

Lungmetrajul SF „Tenet” al lui Christopher Nolan, cu John David Washington şi Robert Pattinson, lansat în SUA în urmă cu două luni, a generat weekendul trecut încasări de 665.000 de dolari. La nivel nord-american, totalul este de 53,8 milioane de dolari, dezamăgitor pentru un film a cărui producţie a costat 200 de milioane de dolari. Per ansamblu, la nivel global, „Tenet” a încasat 347 milioane de dolari.

Thrillerul „The Empty Man”, producţie 20th Century Studios, a generat, în al doilea weekend de la premieră, încasări de 561.000 de dolari, aducând totalul nord-american la 2,2 milioane de dolari.

Weekendul trecut a mai fost lansat „Spell” (Paramount) şi au fost relansate „Hocus Pocus”, „The Nightmare Before Christmas” şi „Monsters Inc.”, producţii Disney.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.