Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thrillerul 'Les traducteurs', regizat de Régis Roinsard, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

mediafax.ro
film

Thrillerul „Traducătorii/ Les traducteurs”, regizat de Régis Roinsard, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Filmul, cu Sidse Babett Knudsen, Eduardo Noriega, Lambert Wilson, Riccardo Scamarcio şi Olga Kurylenko în distribuţie, are în centru nouă translatori angajaţi să traducă finalul mult aşteptat al unei cărţi, ultima dintr-o trilogie de succes. Ei sunt izolaţi într-un buncăr de lux. Când primele zece pagini din manuscrisul secret apar online, slujba lor devine un coşmar, potrivit news.ro.

Citește și: SURSE - Întâlnire între Orban și Cîțu: liderul PNL amenință cu schimbarea din funcția de premier

În primul weekend pe marile ecrane româneşti, filmul a fost vizionat de 1.073 de spectatori şi a generat încasări de 17.057 de lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

Locul al doilea în box office a fost ocupat de animaţia „Trolii descoperă lumea/ Trolls World Tour”, care, în al 16-lea weekend de la premieră, a fost vizionată de 679 de spectatori şi a generat încasări de 11.287 de lei.

Comedia „Un tataie de coşmar/ The War with Grandpa”, cu Robert De Niro şi Uma Thurman în distribuţie, a coborât două poziţii în top, clasându-se pe trei. În al 18-lea weekend de la debutul pe marile ecrane româneşti, a fost vizionată de 380 de spectatori şi a generat încasări de 7.647 de lei.

Thrillerul de acţiune „Ava”, cu Jessica Chastain, Colin Farrell, John Malkovich şi Common în distribuţie, s-a menţinut pe locul al patrulea, după ce, în al 14-lea weekend de la debut, a fost vizionat de 263 de spectatori şi a generat încasări de 5.424 de lei.

Filmul de acţiune „Un hoţ cinstit/ An Honest Thief”, cu Liam Neeson în rol principal, a urcat o poziţie în top, până pe cinci, după ce a fost vizionat de 219 spectatori şi a generat încasări de 5.098 de lei în al 16-lea weekend de la premieră.

Top 10 al box office-ului românesc de weekend este completat de „Dolittle”, „Salvaţi de crănţănei/ Animal Crackers”, „Mulan”, „cei mai frumoşi ani/ La Belle Époque” şi de „După ce ne-am certat/ After We Collided”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.