Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thrillerul Let Him Go, cu Kevin Costner şi Diane Lane, debut pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend

Deadline
Kevin Costner

Thrillerul „Let Him Go”, cu Kevin Costner şi Diane Lane în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, potrivit news.ro.

Costner interpretează rolul unui şerif pensionat, iar Diane Lane este soţia lui. Ei trăiesc într-o fermă din Montana şi, după ce fiul lor moare, pleacă pentru a-şi găsi unicul nepot. Din distribuţia filmului regizat de Thomas Bezucha face parte şi actriţa britanică Lesley Manville.

În weekendul trecut, filmul a generat încasări de 4,1 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Locul al doilea în clasament a fost ocupat de thrillerul horror „Come Play”, în coborâre o poziţie. În al doilea weekend de la debut, lungmetrajul a generat încasări de 1,7 milioane de dolari.

Regizat de Jacob Chase, cu Gillian Jacobs şi John Gallagher Jr. în distribuţie, „Come Play” are în centru doi părinţi care încearcă să îşi protejeze fiul de o creatură malefică. Bugetul de producţie a filmului a fost de 10 milioane de dolari.

Citește și: EXCLUSIV DOSAR Peste 20 de întâlniri între ofițerul 'MILIONAR' Fleancu, 'SĂGEATA' sa și afaceristul 'STORS' de bani - Suma de bani creștea de la o întâlnire la alta

Comedia „The War with Grandpa”, cu Robert De Niro în rol principal, s-a menţinut pe poziţia a treia, cu încasări de 1,5 milioane de dolari în al cincilea weekend de la lansare. În total, la nivel nord-american, filmul a generat încasări de 13,4 milioane de dolari.

Filmul de acţiune „Honest Thief”, cu Liam Neeson în rol principal, a coborât două locuri în top, după ce, în al cincilea weekend de la premieră, a generat încasări de 1,1 milioane de dolari.

După zece săptămâni, cea mai importantă producţie lansată după izbucnirea pandemiei, „Tenet”, s-a menţinut pe locul al cincilea, cu încasări de 905.000 de dolari. Totalul încasărilor înregistrat de filmul lui Christopher Nolan este de 55 de milioane de dolari, la nivel nord-american, şi de 295,6 milioane de dolari, la nivel internaţional.

Top 10 este completat de animaţia „Toy Story”, relansată de Disney, „The Empty Man”, „Spell”, „The New Mutants” şi „Love and Monsters”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.