Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Thuringer HC nu se va prezenta la meciurile cu Minaur Baia Mare, din cauza carantinei impuse de guvernul german

Federatia Romana de Handbal
handbal

Echipa de handbal feminin Thuringer HC a anunţat, marţi, că nu se va prezenta la meciurile de sâmbătă şi duminică, pe terenul lui Minaur Baia Mare, din cauza carantinei impusă de statul german la revenire. Astfel, Minaur câştigă ambele dispute cu 10-0 şi încheie grupa C a EHF European League pe primul loc.

“Dragi iubitori ai handbalului, vă informăm că la sosirea acasă după meciurile din România, echipa noastră ar fi trebuit să intre în carantină datorită măsurilor restrictive impuse de guvern în Germania. România este pe listă ţărilor cu 'risc ridicat' şi astfel nu există nicio şansă pentru echipa Thuringer HC să revină în Germania fără restricţia expusă mai sus. Această ultimă notificare în ceea ce priveşte restricţiile, face ca echipa Thuringer HC să nu mai dispute cele două meciuri în România din EHF European League. Aceste meciuri nu mai pot fi amânate, pentru că nu mai este timp pentru aşa ceva, meciurile din grupe urmând să se încheie pe 21 februarie”, a transmis formaţia germană, citată de Minaur Baia Mare, potrivit news.ro.

Citește și: Ludovic Orban a răbufnit: ‘Este inadmisibil. Demisia domnului Sârbu a fost înregistrată în 28 iunie 2020, și abia acum a fost adusă în Birourile Permanente reunite’

Astfel, Minaur ar urma să joace în sferturile de finală cu echipa de pe locul 2 în grupa D, Kuban Krasnodar sau Dunărea Brăila, care se duelează în meci direct sâmbătă. În prezent, Kuban e pe locul 2, cu 6 puncte, iar Dunărea pe locul 3, cu 5.

Minaur Baia Mare încheie grupa cu 10 puncte, clasamentul fiind actualizat de EHF.

În grupa C se mai joacă, tot sâmbătă, meciul dintre Astrahanocka – Storhamar, al cărui rezultat nu va afecta poziţia de lider pe care o are Minaur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.