Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Știai că poți cumpăra haine din blană realizate la comandă? Bespoke și made to measure

Casa de blanuri MG
Haina vizon silverblue Casa de blanuri MG

Clasicele haine blana au fost, sunt și vor rămâne în trenduri pentru că au un farmec atemporal. Chiar și o singură haină de blană de calitate premium va fi piesa de rezistență a garderobei tale, pentru că impresionează prin textură, cromatică, dar și confort. Dacă ai căutat de-a lungul timpului haine de blană, dar ai simțit că ești departe de modelul perfect pentru tine, care să te avantajeze, trebuie să știi că există soluții!

Aceste haine blana bespoke sau made to measure sunt răspunsul la toate căutările tale: ai posibilitatea să te bucuri de modelul dorit, fără eforturi! Află mai multe despre aceste servicii și despre magazinul de lux unde le poți accesa în România.

Ce reprezintă serviciul haine blana - bespoke și de câte probe este nevoie

Conceperea unei haine blană naturală bespoke este un procedeu complex, dar care merită pe deplin. Sunt necesare între una și patru probe pentru un nou produs ireproșabil, de care te poți bucura pe deplin, mai ales dacă nu ai reușit să identifici un model deja existent în comerț.

Cu alte cuvinte, prin acest serviciu se creează un model de haină de blană total nou, pornind de la ceea ce își dorește clienta. Ca reper, se poate utiliza fie o fotografie, fie un desen, prin care să fie transmise întocmai cerințele către atelier. Da, poate exista haina visurilor tale, iar ea se concepe de la zero de către experți, dacă optezi pentru acest serviciu. Bineînțeles, se poate personaliza până în cel mai mic detaliu, respectând proporțiile și solicitările clientei. Wow!

Ce este haina de blană made to measure și câte personalizări sunt permise

Haina de blană made to measure este procedeul prin care se personalizează un model deja existent în magazin. Cu alte cuvinte, dacă ai identificat o haină de blană care ți-a plăcut în proporție de 70%, ai posibilitatea să o personalizezi, astfel încât să fie 100% pe așteptările tale. Se respectă un tipar existent, dar croiala este realizată pe măsura clientului, în acord cu proporțiile, dimensiunile și conformația corpului. Te întrebi ce anume poți personaliza? Alegerea materialului, culoarea, tipul de căptușeală, sistemul de închidere, gluga, gulerul, precum și forma mânecilor. Pentru ca rezultatul să fie perfect, și aici sunt necesare câteva probe, dar nu mai mult de una sau două. In plus, nu se percep costuri suplimentare daca iti realizezi un model pe comanda.

Veste de blană, etole de blană, jachete sau haine lungi: toate se găsesc la Casa de Blănuri MG

Și poți chiar să optezi pentru serviciile made to measure și bespoke! Casa de Blănuri MG este magazinul de lux din România, care îți oferă un infinit de posibilități. Fie alegi un produs din oferta standard, dar vastă, pe care ți-o pune la dispoziție, fie optezi pentru serviciile de personalizare. Acest mediu de achiziție este unul de încredere și folosește cele mai calitative materii prime, procurate de la cele mai mari burse de piei din lume.

În plus, trebuie să știi că magazinul Casa de Blănuri MG este unul dintre puținele certificate Furmark la nivel global. Furmark este un program de trasabilitate pentru blana naturală și un simbol pentru magazinele de încredere, de unde poți să cumperi fără îndoială cele mai calitative produse, realizate în mod responsabil. Hainele din magazinele certificate Furmark - veste de blana, cape, jachete etc -  au o etichetă prin care poți accesa informații detaliate despre modul în care au fost create.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.