Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TIFF: Dansatorul Sergei Polunin nu a ajuns miercuri la festival din cauza condițiilor meteo

 Sergei Polunin

Organizatorii Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) au anunțat că Sergei Polunin nu va participa miercuri la proiecția documentarului Dancer, pentru că avionul cu care venea la Cluj nu a putut ateriza din cauza condițiilor meteo, informează Mediafax.

„Din cauza condițiilor meteo care nu au permis aterizarea în Cluj-Napoca a aeronavei în care se afla, Sergei Polunin nu va putea participa în această seară la proiecția documentarului Dancer, de la Casa de Cultură a Studenților, programată la ora 19:00”, au transmis organizatorii.

Conform acestora, posesorii de bilete la acest eveniment au posibilitatea de a viziona documentarul în prezența artistului vineri, de la ora 16.00, la Casa de Cultură a Studenților, în baza aceluiași bilet.

De asemenea, documentarul va fi proiectat și miercuri, conform programului. „Biletul achiziționat poate fi folosit doar pentru una dintre cele două proiecții”, au atras atenția organizatorii TIFF.

Invitat special la TIFF 2021, Sergei Polunin, superstarul rebel al dansului, mai are programate joi participarea la TIFF Talks, de la ora 12.00, iar de la ora 20.30, la Castelul Bánffy din Bonțida, la evenimentul Sergei Polunin Up, Close and Personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.