Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ţigări de contrabandă în valoare de 50.000 de lei, abandonate pe malul Prutului

captură YouTube
tigari contrabanda

Poliţiştii de frontieră din Botoşani au descoperit 4.500 de pachete cu ţigări de contrabandă în valoare de peste 50.000 de lei, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi, pe data de 16 ianuarie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti împreună cu colegii din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani acţionând în vederea valorificării unor informaţii, au organizat o acţiune punctuală pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de contrabandă, în zona de competenţă, pe timpul căreia au observat mai multe persoane, suspecte a fi implicate într-o activitate de contrabandă, care transportau în spate colete voluminoase, între localităţile Bobuleşti şi Bădiuţi.

"La vederea poliţiştilor de frontieră, profitând de condiţiile meteo, de întuneric şi de zona împădurită, persoanele au abandonat coletele şi au fugit. Ca urmare a activităţilor poliţieneşti desfăşurate au fost depistate patru colete cu ţigarete. La inventarierea coletelor, a fost descoperită în total cantitatea de 90.000 de ţigarete , 4.500 de pachete, în valoare de 50.000 de lei, cantitate ce a fost ridicată de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor", precizează sursa citată.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.