Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tiger Woods a suferit un grav accident, după ce s-a răsturnat cu mașina/ FOTO

www.agerpres.ro
Tiger Woods

Superstarul golfului profesionist Tiger Woods, 45 de ani, a suferit marţi dimineaţă "mai multe răni la picioare", necesitând o intervenţie chirurgicală, după ce a ieşit de pe şosea şi s-a rostogolit de mai multe ori în timp ce circula, singur, la volanul maşinii sale în apropiere de Los Angeles, notează AFP.

Citește și: Sătul de corectitudinea politică din SUA, celebrul Stevie Wonder anunță că se mută în Ghana

Jucătorul de golf era "conştient" după accidentul care a avut loc în jurul orei 07.00, iar serviciile de urgenţă l-au extras din autovehicul cu "răni grave la ambele picioare", a declarat într-o conferinţă de presă un responsabil al pompierilor din Los Angeles, Daryl Osby.

Tiger Woods era "lucid şi calm", deşi încă prizonier în autovehiculul său accidentat, a subliniat Carlos Gonzalez, primul poliţist care a ajuns la faţa locului.

Echipele de salvare au fost nevoite să folosească un instrument specializat şi un topor pentru a-l extrage pe Tiger Woods din maşină, evacuat apoi spre un spital din apropiere cu o unitate de traumatologie, a precizat Daryl Osby.

Într-un comunicat, agentul lui Tiger Woods a indicat că sportivul "a suferit răni multiple la picioare". "Este în sala de operaţie chiar acum", a spus Mark Steinberg la prânz.

Potrivit Los Angeles Times, sportivul s-a ales cu o gleznă distrusă şi fracturi la picioare, dintre care una multiplă.

Niciun alt autovehicul nu pare să fie implicat în accident, potrivit serviciilor şerifului din comitatul Los Angeles, care a deschis o anchetă pentru a elucida circumstanţele.

Şeriful Alex Villanueva a precizat că oamenii săi nu au găsit "nicio dovadă" care să sugereze că Tiger Woods conducea sub influenţa drogurilor, medicamentelor sau alcoolului în momentul accidentului.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.