Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tiger Woods s-a accidentat şi nu va participa la Hero World Challenge

www.libertatea.ro
Tiger Woods

Jucătorul american de golf Tiger Woods a anunţat, pe contul său de Twitter, că nu va participa la turneul Hero World Challenge din Bahamas, programat săptămâna aceasta, din cauza unei accidentări la piciorul drept, informează DPA, potrivit Agerpres.

Acest eveniment urma sa marcheze revenirea în competiţie a lui Woods, câştigătorul a 15 turnee majore de-a lungul carierei şi care nu a mai participat la niciun turneu de la Openul Marii Britanii, desfăşurat în luna iulie la St Andrews (Scoţia).

"În timpul pregătirii şi antrenamentului pentru Hero Wold Challenge am dezvoltat o fasciită planetară la piciorul drept, ceea ce îmi îngreunează mersul", a scris Woods pe Reţelele de socializare, adăugând că a decis să renunţe la turneul din Bahamas după ce s-a consultat cu medicii şi antrenorii săi.

Tiger Woods a câştigat de cinci ori în cariera sa Hero World Challenge, turneul pe care îl organizează şi care reuneşte 20 dintre cei mai buni jucători. Ediţia din acest an este dotată cu premii totale de 3,5 milioane de dolari.

Încasările generate de Hero World Challenge, care se va desfăşura în perioada 1-4 decembrie pe parcursul de la Albany, în New Providence (Bahamas), vor merge către Fundaţia Tiger Woods.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.