Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tiger Woods, starul american al golfului profesionist, se află pe lista participanţilor la PGA Championship, turneu de Mare Şlem

Gettyimages
Phil Mickelson, Tiger Woods

Tiger Woods, starul american al golfului profesionist, care a revenit recent în competiţie cu ocazia Mastersului de la Augusta, se află pe lista participanţilor la PGA Championship, turneu de Mare Şlem la care şi-au mai anunţat participarea spaniolii Jon Rahm, Sergio García şi Adri Arnaus, informează agenţia EFE, citat de Agerpres.

Circuitul american profesionist de golf PGA a publicat o primă listă de participanţi pentru cea de-a 104-a ediţie a turneului de Mare Şlem, ce va avea loc în luna mai pe parcursul de la Southern Hills din Tulsa (Oklahoma).

Deşi apare pe lista participanţilor, Woods nu a confirmat încă prezenţa sa, o listă definitivă urmând să fie comunicată pe data de 9 mai.

În vârstă de 46 ani, Tiger Woods a revenit în circuitul profesionist de golf la începutul acestei luni, la Mastersul de la Augusta, după o pauză forţată de 13 luni, generată de un accident rutier care putea să-l coste gamba dreaptă.

Woods a fost marea atracţie a acestui prim turneu major al sezonului, câştigat de Scottie Scheffler, actualul număr unu mondial în golful profesionist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.