Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tiger Woods, transferat la un spital din Los Angeles

www.reuters.com
tiger woods

Americanul Tiger Woods, starul golfului profesionist, operat pentru leziuni grave la un picior suferite în accidentul rutier de marţi, a fost transferat într-un prestigios spital din Los Angeles pentru continuarea recuperării sale, a anunţat, joi, unitatea medicală, citată de AFP, potrivit Agerpres.

"Tiger Woods a fost transferat la centrul medical Cedars-Sinai pentru a continua tratamentul ortopedic şi recuperarea", a declarat, pe Twitter, doctorul Anish Mahajan, directorul interimar al spitalului Harbor-UCLA, unde campionul a fost transportat imediat după accident.

"Pentru a respecta secretul medical, centrul Harbor-UCLA nu va furniza informaţii suplimentare despre pacient", s-a mai precizat în comunicat, adăugându-se că personalul medical a "avut onoarea de a-l trata pe unul din cei mai mari sportivi ai generaţiei noastre".

Citește și: BREAKING TUPEUL total al președintelui CJ Călărași 'RĂSPLĂTIT' de DNA - Ar fi îngrădit dreptul la muncă a ZECE angajați și ar fi constrâns un procuror

Tiger Woods s-a rostogolit de mai multe ori, marţi dimineaţă, după ce a pierdut controlul asupra vehiculului pe o porţiune de drum abruptă şi predispusă la accidente, în apropiere de Los Angeles, fără ca în accident să fie implicate alte maşini, conform primelor elemente ale anchetei.

 


Foto: (c) ETIENNE LAURENT / EPA


Conform salvatorilor sosiţi la faţa locului, jucătorul era conştient după accident, fiind scos din vehicul cu răni grave la ambele picioare, iar poliţistul care l-a descoperit la momentul accidentului, a precizat că Tiger Woods a "avut mult noroc să scape cu viaţă".

Citește și: BREAKING DOSAR Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost 'ÎMPACHETAT' de ofițeri sub acoperire - Cum au aflat procurorii DIICOT că tânărul vinde droguri de mare risc

Echipele de salvare au fost nevoite să folosească un instrument specializat în descarcerare şi un topor pentru a-l extrage pe Tiger Woods din maşină, acesta fiind apoi transportat la un spital din apropiere. Conform presei din Statele Unite, Woods s-a ales cu o gleznă distrusă şi fracturi la picioare, dintre care una multiplă.

Acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale care a necesitat implantarea unei tije metalice în tibie şi şuruburi pentru consolidarea osului de la picior şi gleznă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.