Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tim Cook, șeful Apple, a apreciat progresele făcute în China în domeniul inovațiilor

youtube.com
Tim Cook apple

Directorul general al Apple, Tim Cook, a lăudat sâmbătă inovaţiile rapide din China şi cooperarea de lungă durată cu această ţară în care se află în vizită, transmite Reuters. Cook se află la Beijing pentru a participa la China Development Forum, un eveniment organizat de guvern care se desfăşoară din nou în forţă după ce ţara a pus capăt restricţiilor legate de Covid, la sfârşitul anului trecut, scrie news.ro.

Pe lângă Cook, la eveniment participă înalţi oficiali guvernamentali, precum şi directori generali ai unor firme precum Pfizer şi BHP.

”Inovaţia se dezvoltă rapid în China şi cred că se va accelera în continuare”, a spus Cook, citat de publicaţia The Paper.

Vizita sa vine într-un moment cu tensiuni din ce în ce mai mari între Beijing şi Washington şi în timp ce Apple caută să reducă dependenţa lanţului de aprovizionare de China şi să mute producţia în centre noi şi viitoare, cum ar fi India.

Anul trecut, producţia la cea mai mare fabrică de iPhone din lume, condusă de furnizorul Apple Foxconn, a fost puternic perturbată după ce politicile Chinei de zero Covid au alimentat îngrijorarea lucrătorilor.

Cook a vizitat, de asemenea, vineri, un Apple Store din Beijing, iar imaginile de acolo au devenit virale pe reţelele sociale chineze.

În timpul discursului său, Cook a discutat, de asemenea, despre educaţie şi despre necesitatea ca tinerii să înveţe abilităţi de gândire critică de programare, anunţând că Apple intenţionează să mărească cheltuielile pentru programul său de educaţie rurală la 100 de milioane de yuani, relatează presa locală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.