Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Timișoara: Incendiu la o rampă clandestină cu o tonă de gunoaie depozitată pe trotuar

incendiu pompieri

Pompierii au intervenit, marţi, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o rampă clandestină cu o tonă de gunoaie, depozitată pe trotuarul unui bulevard din apropierea Gării de Nord Timişoara, fiind afectate şi trei autoturisme parcate în apropiere, potrivit Agerpres.

"Am fost solicitaţi să intervenim la un incendiu izbucnit la deşeuri depozitate pe trotuar. Pe lângă cele aproximativ 1.000 de kilograame de deşeuri din lemn, hârtie, mase plastice, au fost afectate şi trei autoturisme parcate în apropierea deşeurilor incendiate", a declarat, marţi, presei purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea. 

S-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi cinci subofiţeri.

Citește și: Conducerea Spitalului Municipal Rădăuți a închis Secția de Pediatrie până în 5 mai. Medicii au intrat în concediu

În toamna anului trecut, un incendiu care a izbucnit de la gunoiul menajer aflat sub balconul unui bloc din Timişoara a provocat arderea respectivei loje. 

Problemele cu salubrizarea oraşului au apărut din noiembrie 2018, când a expirat contractul cu fosta firmă de salubrizare, curăţenia fiind asigurată minimal de o societate a primăriei, până la semnarea noului contract, în februarie 2019, cu o firmă străină care a început deja să lucreze. Locuitorii s-au obişnuit însă, în acest timp, să arunce deşeurile peste tot, mai ales să formeze rampe clandestine de depozitare. Poliţia locală, deşi aplică amenzi pentru astfel de situaţii, nu poate eradica fenomenul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.