Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Timiş: Chirurg de la Institutul de Boli Cardiovasculare, prins în flagrant când primea mită

catuse

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara au dispus, marţi, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Streian Caius-Glad, medic în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită. 

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, remis AGERPRES, medicul a fost prins în flagrant în timp ce lua o tranşă din banii pretinşi. 

'Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că în data de 9 noiembrie inculpatul, în calitate de medic în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara, a primit de la o persoană denunţătoare suma de 1.000 de lei pentru a efectua o intervenţie chirurgicală unui aparţinător al său. 

În dimineaţa de 10 noiembrie, inculpatul a chemat respectiva persoană şi i-a comunicat că starea de sănătate a aparţinătorului său este foarte gravă, iar intervenţia ce urmează a fi efectuată este foarte scumpă, astfel că suma de 1.000 de lei este insuficientă, pretinzând încă 5.000 lei. 

Marţi după amiaza, la solicitarea inculpatului, persoana denunţătoare i-a remis suma de 3.000 de lei din cei 5.000 de lei pretinşi, acesta fiind surprins în flagrant', arată comunicatul parchetului Parchetului de pe lângă CAT. 

În documentarea activităţii infracţionale, procurorii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul D.G.A. Timiş. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.