Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Timiş: Patru cetăţeni afgani au fost depistaţi într-un automarfar care făcea o cursă internă

Poliţiştii de frontieră din sectorul Sânnicolau Mare au depistat patru de cetăţeni afgani care intenţionau să iasă din România şi să ajungă în Germania, ascunşi într-un automarfar, dar TIR-ul avea ca punct de destinaţie oraşul Sânnicolau Mare.

În cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale, poliţiştii de frontieră din zona Sânnicolau Mare au fost anunţaţi printr-un apel la numărul unic 112, realizat de reprezentanţii unei societăţi comerciale din oraş, de faptul că în mijlocul de transport au urcat patru străini, informează un comunicat al poliţiei de Frontieră Timişoara, remis, joi, AGERPRES.

În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia au vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani şi au declarat că au urcat în mijlocul de transport marfă într-o parcare pe autostrada A1, fără ştirea şoferului, crezând că automarfarul se deplasează spre frontiera cu Ungaria. Migranţii doreau să ajungă în Germania, dar TIR-ul efectua un transport intern pentru o societate comercială din Sânnicolau Mare, potrivit Agerpres.ro.

Sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Cetăţenii din Afganistan au fost preluaţi de reprezentanţii Centrului de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.