Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Timiş: Pro România îşi îndeamnă electoratul să voteze după propria conştiinţă

Facebook
pro romania

Deputatul de Timiş Adrian Pau a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că regretă faptul că Pro România nu are candidat în turul final al prezidenţialelor şi a îndemnat electoratul care a sprijinit formaţiunea să voteze după cum doreşte.

"Personal, îi rog pe cei care au fost alături de noi să voteze aşa cum consideră dânşii. Atâta timp cât candidatul nostru Mircea Diaconu nu şi-a exprimat o poziţie oficială faţă de vreunul dintre cei doi candidaţi rămaşi în cursă, nici eu nu pot face acest lucru (...)", a afirmat Adrian Pau.

El a adăugat că este foarte greu ca filiala Pro România să ducă cele 23.000 de voturi pe care le-a cumulat Mircea Diaconu în zona de stânga, în judeţul Timiş şi de aceea consideră că "fiecare trebuie să fie responsabil pentru votul de duminică".

Deputatul a subliniat că s-a numărat printre cei care a votat moţiunea de cenzură care a dus la căderea Cabinetului Dăncilă, dar că actualul Guvern PNL "nu l-a convins" că ar putea fi optimist în ceea ce priveşte viitorul.

În altă ordine de idei, Adrian Pau a afirmat că este consternat vizavi de o recentă declaraţie a liderului PLUS, Dacian Cioloş, "care a cerut alegeri anticipate după tragedia (deratizării, n.r.) de la Timişoara şi care se caţără pe un nou caz Colectiv, ca tragedie naţională, pentru a capta capital electoral".

El a punctat că trebuie îmbunătăţită legislaţia în privinţa firmelor de deratizare, dar nu numai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.