Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Timișoreanul care și-a stropit vecina cu benzină şi i-a dat foc, cercetat pentru omor calificat

Bărbatul care şi-a stropit vecina cu benzină şi a incendiat-o, femeia decedând ulterior la spital, este urmărit penal pentru omor calificat, a informat, joi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Iniţial, inculpatul a fost acuzat de tentativă de omor calificat, dar, în urma decesului victimei şi a concluziilor preliminare privind cauza decesului formulate de IML, s-a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei în infracţiunea de omor calificat.

"În sarcina inculpatului s-a reţinut în fapt că, în data de 13.07.2021, în jurul orei 14,20, în timp ce se afla pe casa scării, în faţa apartamentului său (...) situat în imobilul din Timişoara, (...) a aruncat mai bine de jumătate de litru de benzină pe vecina sa de bloc S. R. (...), după care i-a dat foc cu o brichetă. Inculpatul a săvârşit fapta cu premeditare, cumpărând în cursul dimineţii o cantitate de aproximativ 1,7 litri de benzină de la o staţie Peco din Timişoara. Victima S.R. a suferit arsuri de gradul III pe toată suprafaţa corpului, (...) fiind transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate", precizează anchetatorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.