Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Timpii de aşteptare la PTF Negru Vodă şi Vama Veche, influenţaţi de protestele producătorilor de cereale bulgari

Politia frontiera

Poliţiştii de frontieră atenţionează că marţi şi miercuri, între orele 10,30 şi 12,30, se desfăşoară acţiuni de protest ale producătorilor de cereale pe teritoriul Bulgariei, în zonele învecinate punctelor de trecere a graniţei de la Negru Vodă şi Vama Veche, potrivit Agerpres.

Traficul rutier este restricţionat în prezent la PTF Negru Vodă, şoferii fiind avertizaţi să se informeze cu privire la timpii de aşteptare la graniţă.

"Garda de Coastă a fost informată, prin Centrul Comun de Contact Giurgiu, cu privire la faptul că în zilele de 06.02.2024 şi 07.02.2024, în intervalul orar 10,30 - 12,30, pe teritoriul Bulgariei, vor fi desfăşurate acţiuni de protest ale producătorilor de cereale bulgari, în zona adiacentă PTF Negru Vodă şi Vama Veche. Astfel, în funcţie de evoluţia situaţiei în Punctul de Trecere a Frontierei, timpii de aşteptare vor fi actualizaţi periodic. În prezent traficul este restricţionat în PTF Negru Vodă şi recomandăm atât şoferilor de autocamioane, cât şi turiştilor să se informeze utilizând aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliţiei de Frontieră - www.politiadefrontiera.ro", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de Garda de Coastă.

Referitor la aplicaţia menţionată, aceasta prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.