Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tinerii liberali, despre liderul din PNL care a participat la întâlnirea dintr-o biserică pe tema referendumului: 'Nu reprezintă PNL și valorile în care credem'

Campina TV
sedinta partid biserica

Organizația de tineret a PNL a transmis, miercuri pe Facebook, referitor la întâlnirea în biserică a unor preoți și politicieni din Prahova pentru discuții despre referendumul pentru redefinirea familiei, că resping total acest gest care denotă "un comportament neinspirat și regretabil".

"Tineretul Național Liberal dezaprobă categoric gestul unor politicieni de a participa la un eveniment politic organizat în biserică, un cadru în care credem că manifestări de acest gen nu își au locul. Considerăm că un astfel de comportament este neinspirat și regretabil. Generația noastră nu va sta niciodată pasivă la încălcarea limitelor atunci când vine vorba de respect, bun simț și principii sănătoase. Așadar, noi, tinerii liberali, ne delimităm de gestul colegului Iulian Dumitrescu, având convingerea că această atitudine nu reprezintă PNL și valorile în care credem cu toții", au scris reprezentanții organizației de Tineret a PNL, într-o postare miercuri pe Facebook.

Citește și: Atenție! Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță după 8 luni

Preoți și politicieni din Prahova s-au întâlnit pentru a discuta despre referendumul privind redefinirea familiei în Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Bănești, discursurile având loc la o masă așezată cu spatele la altar. Primarul comunei Bănești, Gheorghe Stoica, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că întâlnirea avut loc în biserica „Adormirea Maicii Domnului" din Bănești, fiind o ședință în care s-a discutat despre referendumul privind modificarea Constituției.

Stoica a mai precizat că au fost prezenți preoți din mai multe localități, primari, dar și oameni politici din mai multe partide.

Citește și: Sumă colosală! Cât valorează un bun care a aparținut celebrei Marilyn Monroe

“Au fost de la toate partidele politice. Iulian Dumitrescu de la PNL, Bogdan Toader de la PSD, senatorul PSD Savin (Emanoil Savin- n.r.), doamna Grațiela Gavrilescu (vicepremier – n.r.), protopopul de Câmpina și toți primarii și preoții din Protoieria Câmpina”, a declarat Stoica.

Potrivit acestuia, la întâlnirea din biserică au fost prezente peste 100 de persoane. Întrebat ce au vorbit oamenii în biserică, primarul din Bănești a spus că discuțiile au vizat referendumul din 6-7 octombrie.

Citește și: Lovitură grea pentru cei care au cumpărat mai multe mașini second-hand! Ce se va întâmpla

În cadrul întâlnirii președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a luat cuvântul și a spus că „este o adunare atipică pentru ce se întâmplă în România”, deoarece au fost prezenți la întâlnire reprezentanți de la toate partidele politice, preoți și primari.

Referendumul pentru familie se va desfăşura pe parcursul a două zile, 6 şi 7 octombrie, între orele 07.00 şi 21.00.

Citește și: Tudorel Toader reacționează, după ce a fost acuzat că a zburat la clasa economic pentru a-și îmbunătăți imaginea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.