Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tipuri diferite de bonusuri la un cazinou online și cum funcționează acestea

stiripesurse.ro
tipuri-diferite-de-bonusuri-la-un-cazinou-online-i-cum-func-ioneaza-acestea

Cum descoperi un nou cazinou? Este foarte simplu! De cele mai multe ori, jucătorii descoperă și încearcă noi platforme prin intermediul bonusurilor oferite de acestea. Prin urmare, este de la sine înțeles faptul că există destul de multe tipuri de bonusuri. De altfel, nu este ușor ca un singur bonus să mulțumească pe toată lumea.

Pe de altă parte, ca și nou jucător de jocuri de noroc, poți avea dificultăți în înțelegerea bonusurilor oferite de cazinouri online. Acestea sunt pe atât de atractive pe cât sunt de complexe, printre altele. Așadar, iată detalii despre cele mai comune tipuri de bonusuri, înainte de a revendica promoții și rotiri gratuite la Vlad Cazino sau oricare alt cazinou online!

Tipuri de bonusuri oferite de un cazinou online

În general, există șase tipuri principale de bonusuri. Acestea pot fi oferite pe rând, simultan sau în funcție de perioada în care te înscrii la cazinoul online. Ele se prezintă după cum urmează:

●      Bonusuri la recomandare - evident, cazinourile online te premiază atunci când aduci noi jucători pe platformă. Bonusurile la recomandare pot consta în rotiri gratuite sau credit (bani) pe care îl poți folosi pentru a juca jocuri de noroc. Desigur, înainte ca bonusul să fie alocat contului tău, jucătorul recomandat de tine trebuie să îndeplinească anumite cerințe. De regulă, este necesară realizarea unei depuneri sau unui număr anumit de jocuri/runde.

●      Bonusuri la depunere - valoarea unui bonus la depunere crește, de obicei, cu numărul depunerilor realizate. Pe scurt, se premiază loialitatea jucătorilor pe o anumită platformă. În general, orice condiție poate fi pusă unei depuneri pentru a primi un bonus - realizarea la o anumită oră, într-o zi sau atunci când se depășește o anumită sumă totală depusă.

●      Bonus la utilizarea unei metode de plată - unele metode de plată sunt mai profitabile pentru cazinouri decât altele. Mai exact, o metodă de plată poate însemna mai puține taxe pentru platformă. Astfel, pentru a face jucătorii să folosească metoda respectivă, cazinoul poate oferi un bonus pentru depunerile realizate cu aceasta. De regulă, bonusul este reprezentat de un anumit procent din valoarea sumei depuse de tine.

●      Bonusuri fără depunere - acestea sunt oferite noilor jucători în momentul în care aceștia crează și verifică un cont de utilizator. Nu este necesară realizarea unei depuneri, dar pot exista mai mulți termeni și condiții în privința câștigurilor realizate. Există totodată și restricții specifice care trebuie analizate.

●      Bonusuri pentru jucători VIP - din nou, loialitatea este răsplătită. Atunci când îndeplinești anumite condiții și devii un jucător VIP, cazinoul îți poate oferi anumite bonusuri. Acestea sunt mai pretențioase - nu sunt de forma unui bonus la depunere, ci mai degrabă bilete de acces la diferite turnee și așa mai departe.

●      Bonusuri de bun venit - de departe cele mai populare sunt bonusurile de bun venit. Acestea sunt cu adevărat cele care atrag jucători noi. Ele pot oferi credite în bani sau rotiri gratuite - sau chiar ambele. De exemplu, un bonus de bun venit generos are forma: 1000 RON și 500 rotiri gratuite pentru jucătorii noi.

Care este cel mai important aspect al bonusurilor?

Evident, termenii și condițiile din spatele fiecărui bonus sunt cel mai important aspect. Acestea trebuie analizate cu atenție pentru a afla cum poți beneficia la maximum de pe urma unui bonus. De regulă, există foarte multe restricții și cerințe de joc sau de pariere.

Prin urmare, bonusurile sunt văzute de jucători ca un mod de a se distra și mai mult la un cazinou online fără a investi bani reali. Un bonus de 1000 RON și 500 rotiri gratuite îți poate furniza câteva ore bune de distracție. Chiar dacă cerințele de pariere implică parierea de 10 sau 50 de ori a bonusului pentru a retrage câștigurile, orele de distracție nu dispar din memoria ta!

Așadar, tot ce trebuie să faci este să cauți cel mai bun bonus de cazinou online și să joci responsabil, desigur!

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.